Tag med Helle Dayal Kaur Nissen fra YogaRollinger Børneyoga på yogaeventyr, som her går til den magiske eng, hvor Lillebjørn har fødselsdag. Oplev hvor sjovt yoga for børn kan være, når Helle med stor glæde, nærvær og spænding fører dig gennem en børneyogatime hvor vi bliver til træer, bjørne, sommerfugle og lagkager m.m. og får brugt hele kroppen på en sjov og anderledes måde.
—————————————————————————————–
MANTRA I VIDEOEN:
Mantraet til start er: “Ong namo guru dev namo”
Betydning:
“Ong” er alt det skabte omkring mig
“Namo” hilser/ærer jeg
“Gu” betyder mørke “ru” betyder lys “guru” er den der tager mig fra mørke til lys = en lærer
“dev” er indre, så “guru dev” er den indre lærer, som jeg igen hilser/ærer

Mantra til slut: “Sat Naam”
Betydning Sandhed er min identitet eller “jeg er mit ægte/autentiske selv”.
—————————————————————————————–
YogaRollinger Børneyoga er yoga og meditation for børn i alle aldre. Vi har specialiseret os i at uddanne lærere og pædagoger m.fl. til at undervise børn og unge i yoga og meditation i skolen, i børnehaven, SFO, i foreninger og på private hold eller hjemme.

Videoen her henvender sig primært til børn i aldersgruppen 5-9 år, og mor og far kan sagtens være med og samtidig blive udfordret lidt på motorikken.

Det tekniske omkring video og animation er lavet i samarbejde med de studerende på web development uddannelsen på EASV i Esbjerg i 2014. Supervisor Kim Thøisen.

Hvis du vil vide mere om børneyogalæreruddannelsen eller muligheden for at få Helle ud og undervise i børneyoga, så kig ind på hjemmesiden:

www.yogarollinger.dk

eller klik syntes godt om facebook siden:

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here