Se hvordan det er få privat undervisning af yogainstruktør Jørn Nørtoft.

Tag det første skridt mod dine mål! For dig som med et målsætning om at blive sundere og give din livskvalitet et boost: På www.bookanaut.com finder trænere, undervisere eller behandlere, der alle kan hjælpe dig til en bedre hverdag. #sport #sundhed #levlivettildetfulde. Er du træner, behandler eller underviser: Bliv en del af BOOKANAUT – et gratis bookingsystem til dig, som gerne vil hjælpe danskerne til at blive sundere.

Jørn Nørtoft er eksamineret Dansk Yoga-underviser. Han er uddannet gennem Dansk Yogas 2-årige yogalæreruddannelse med 800 registrerede undervisningstimer.

For Jørn er yoga en fantastisk metode til at styrke og smidiggøre kroppen indefra. Du bygger bro mellem krop og sind gennem din vejrtrækning – på den måde kan du få mere overskud i hverdagen.

Alle kan være med, når der dyrkes yoga hos Jørn. Dit niveau er ikke vigtigt. Det vigtigste for Jørn, som yoga-lærer, er, at der ikke stilles krav til, hvad du skal præstere. Han møder dig, hvor du er og sammen finder i dine behov og guider dig hen til dit mål.

Mangler du overskud i hverdagen? Føler dig stresset, udbrændt eller presset? Ønsker du at styrke din krop eller mangler du et pusterum, hvor du kan komme helt ned i gear? Måske er yoga noget for dig.

Alle Jørns elever er vedholdende i deres beslutning om at bevare roen, styrken og smidigheden, så de fysisk og mentalt har overskud i hverdagen.

Læs mere om privatundervisnig i yoga:

Bliv inspireret til andre øvelser eller nye træningsformer:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here