Der findes allerede Fitnessnation Bloggen og Fitnessnation Showet som er podcastet du kan finde på og på iTunes. Nu blev det tid til at lave en videokanal så byd hjertelig velkommen til Fitnessnation TV!

Jeg vil fremover udgive videoer med omsættelige tips til hvordan du kan optimere din kost og træning – så du kan nå dine fysiske mål hurtigere. Det er ikke baseret på min holdning eller sensationsprægede videoer, men derimod baseret på videnskabelige studier og undersøgelser.

Jepser, en dreng på 18 år, skrev til mig for et par dage siden:

Hej Møller

Jeg har fulgt med på bloggen og hold kæft hvor er det lærerigt, mange tak fordi du deler så meget viden gratis.

Jeg læste i et gammelt Fitness World magasin, at man ikke skal træne mere end 3 gange om ugen hvis ens mål er større muskler.. fordi eller kan kroppen ikke nå at restituere. Jeg ville høre dig om det var rigtigt og hvordan jeg skulle gribe det an ellers?

Med venlig hilsen
Jesper

Det er selvfølgelig en skam, at fitness- og livstilsmagasiner skal fylde en drenge som Jespers hoved med pladder, men der er ikke noget at gøre ved det, de må skrive hvad det passer dem. Du kan til gengæld gøre noget ved det! Vær kritisk og tænk logisk så er du allerede et skridt tættere på sandheden.