Her er en videoguide til køb af spinningcykel. Denne vejledning giver dig den viden, du har brug for når du skal lave en test af forskellige spinningcykler, så du får den rigtige for dig. Vi anbefaler at du overvejer seks ting, når du skal vælge cykel til spinning. I videoen lister vi alle seks overvejelser op og klæder dig på til købet af din første eller næste spinningcykel.

En spinningcyklen er en stationær cykel til indendørs træning. Den er for dig, der ikke behøver træningsprogrammer, fordi du selv skaber motivationen. Du kan lide at stå op i pedalerne, cykle tunge træk og køre hurtige intervaller. Du nyder når tingene går stærkt, og du vil gerne sidde som på en racercykel.

Spinningcykler adskiller sig fra motionscykler ved at være uden programmer, have manuel modstand og siddestillingen er som på en racercykel. Døjer du med dårlig ryg eller vil du gerne have programmer til at styre din træning, bør du overveje en motionscykel.

Markedet er fuld af valgmuligheder og internettet lister den ene ting efter den anden man bør have med i sine overvejelser. Men det er faktisk kun seks ting, du bør overveje.

6 overvejelser ved køb:

1. Siddestilling
2. Kædedrift eller remdrift
3. Svinghjulets vægt og tråd
4. Pedaler med tåhætte, SPD eller Look
5. Computer og motivation
6. Hvor meget bør jeg investere?

Cyklerne i indslaget kan købes i netbutikken på www.abilicaonline.dk

Du kan også købe stort tøj til mænd inden du skal cykle

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here