== == tryk her og få en Gratis CD med TankeStop som

Denne gratis CD bekæmper effektivt tankemylder gennem en særlig kombination af hypnose, meditation og den avancerede audio arkitektur NeuroSync.

Den er lavet specielt til bekæmpelse af angst tilstande, men er også særdeles effektiv i kampen mod stress og depression.

42 COMMENTS

 1. Hej Brian.
  Muligvis et dumt spørgmål, men er der mon grænser for hvor meget man må lytte til det? Jeg tænker på, om det ligesom skal falde til, så pauser intervaller og pauser er en fordel?

 2. Jeg har gjennom flere år brent meg ut, og etter at jeg flyttet siste gang klappet kroppen sammen. Utenom jobb handlet livet bare om å sove. Små anstrengelser gav meg hodepine eller fikk meg til å kaste opp. Sette på en maskinvask med tøy, hente posten, ha ut søpla, sånne ting slet meg fullstendig ut. Jeg har opplevd god bedring i løpet av våren/sommeren, og kom over lenken her en dag jeg var i god nok form til å klare å høre på lyd. Første gangen jeg prøvde lydfilen, begynte jeg å strigråte. Det var første gang på lenge at noen "ga meg lov til" å slappe av. Har brukt den litt sporadisk etterpå, og kjenner meg avslappet og rolig, og mens jeg slapper av kjenner jeg meg samtidig utrolig glad 🙂 Utrolig deilig å kjenne kropp og hode falle til ro 🙂 Selv om bruken for min del har vært litt sporadisk, har jeg hatt stor nytte av det, og å vite at jeg kan hente et frem når jeg kjenner jeg trenger det. 🙂

 3. HEJ Brian, syntes tankestop er både dejligt men også lidt ubehageligt, ligesom om, det måske er svært at give helt slip når du siger, at jeg skal gå helt dybt. Jeg får hurtigere vejrtrækning og ondt i venstre side af overkroppen, omkring hjertet, er det en normal reaktion.
  ? Jeg har brugt filen Ca. 1 måned. håber meget på at det kan hjælpe mig på sigt.

 4. Mange tusinde tak!
  Denne optagelse hjælper mig virkelig med at søge indad og falde til ro! Jeg har lyttet til filen til mange gange, men jeg føler først den fulde effekt træder ind, når jeg virkelig føler mig stresset. Igen mange tusinde tak.

 5. Jeg er meget sensitiv for tiden, denne fil hjælper mig lidt, men jeg bliver nødt til at spørge om det bare er mig som hører denne summen i baggrunden meget højt – på tidspunkter virker det for mig som der er taget lyd fra en motorvej – og om dette er meningen? Og tror du at ved gentagen brug at det kan formindske min lydsensitivitet?

 6. Denne lydfil hjælper mig rigtig meget! Tak for det!
  Jeg er studerend på Roskilde Universitet og har længe følt mig småstresset og har svært ved at koncentrere mig. For et par dage siden besluttede jeg at prøve at lære at meditere, for at se om ikke det kunne hjælpe mig. Har aldrig prøvet det før.
  Jeg ved ikke om jeg gør det 100% rigtigt, men det har i hvert fald en positiv effekt på mig!
  Rigtig god lydfil!
  Det eneste jeg kunne ønske var anderledes, er at den godt måtte være 5 min længere, og at "opvågningen" godt måtte være lidt langsommere, da det virker lidt som om, at nu har man lidt travlt med at komme tilbage til virkeligheden. Måske er det bare mig ???

 7. Hej Brian. For en uge siden begyndte jeg at få problemer med angst. Min angst er mere konstant, jeg får ikke panikanfald, men jeg har konstant hjertebanken og tung vejrtrækning, og til tider trykker det og gør ondt i brystet.
  Ved godt der er forskellige slags angst lidelser, men vil bare høre om det er normalt at have det i flere dage uden pauser?
  Har været til lægen et par gange, og blodtrykket og iltindtagelsen er helt fin.

 8. Tak og i lige måde 🙂 Fantastisk! Jeg føler mig så renset og fyldt med ro, det er som om nogen har sat alt på plads i min hjerne og fyldt den med tilfredshed, jeg kendte mange år siden. Jeg ser tingene fra en anden perspektiv, blev klogere…utroligt! Mange ting omkring mig virker lige pludselig unødvendige, ikke værd at beskæftige sig med, alt blev mere enkelt, svært at forklare, men det er som om jeg fik en beroligende pille. 

 9. Hej Brian!
  det har været super fantastisk, og vil prøve det flere gange da jeg lider af skitzotypisk sindslidelse føler jeg tit blir forfulgt og at folk kigger efter mig, jeg er også periode depressiv og derfor vil det her også hjælpe mig rigtig meget.
  Jeg har selv haft mange problemer angående cutting, det er jeg holdt op med, jeg overvejer heller ikke så meget at prøve at ta' mit liv igen som jeg har gjort, og jeg håber at hvis jeg gør det her flere gange at det vil gå helt væk.
  1000 tak! 🙂

 10. Ja, det kan du godt… Hypnose har stor effekt allerede første gang.

  Men især i forhold til angst, stress og depression virker det som at gå i træningscenter. Du kan sagtens tage ind og træne én gang og så det det. But what's the point.

  Hvis man virkelig vil have noget ud af det, skal der lidt mere til. Forskning viser, at når du mediterer 15 min. 4 gange om ugen i to måneder, så sker der en målbar forandring i hjernen.

 11. -Hej Brian.

  Tak for det hurtige svar. Mange gange går man og bekymre sig, over mange ubetydelige ting, f.eks. er man god nok til hende,Vil hun have mig osv.
  Jeg fik et angst anfald, her forleden dag, om natten.Meget, meget grimt. Jeg ringede resolut efter en ambulance. Var så bange for at dø, Jeg troede jeg skulle dø af hjerneblødning, som min far døde af.

  Om natten, er bange for, som sagt, bange for at miste selvkontrollen og ikke have styr på sig selv, en uvirkeligeheds verden !

  Mvh. T.

 12. Har selv været der…

  angst er en underlig størrelse, for man bliver nærmest sindssyg af, at tro man bliver sindssyg og mister kontrollen af at være bange for at miste kontrollen!

  Jeg kan kun sige en ting!!

  Alkohol er ligesom at tisse i bukserne for at holde sig varm. Det virker på kort sigt, men på lang sigt forværer du angsten.

  Brug hellere TankeStop… Den lukker ned for den samme del af hjernen so alkohol bedøver og den eneste bivirkning er bedre heldbred og større emotionel styrke.

 13. Hej Ole… Evnen til at samle sit fokus omkring en trance induktion KAN være svært de første gange.

  Personligt var jeg super dårlig til det i starten. Men det er ligesom at træne en muskel. Jo mere du gør det jo bedre bliver du.

 14. Det her, har hjulpet mig mere end noget jeg noglesinde har prøvet.. har lidt af depression, spise forstyrrelser og alverdens bras siden jeg var 13 år gammel. Gennem to måneder har jeg brugt lydfilen hver dag, og oplevet store og meget positive forandringer i mit liv! tusinde tak!!

 15. Woaw det er vildt fantastisk!! Blev bange da jeg kom rigtig dybt inde i mig selv, at jeg lige vågnede men vente hurtigt tilbage igen. Det er mega smart og effektivt. Føler mig 100% bedre og jeg lider af depression.

 16. Det er ganske normalt at underbevidstheden giver slip på følelser, når du kommer i en trance tilstand. faktisk er det en grundende til, at der virker så helbredende. Så tillykke med det:-)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here