Det er weekend i København og endelig har man tiden til at løbe en lang tur. Hvis du løber en tur i din weekend i København, kan du enten vælge at løbe i én af storbyens mange parker, eller du kan vælge at tage S-toget væk fra København og løbe en tur på lange strækninger uden bilos og forstyrrende lyskryds.

I denne video, præsenteret af DSB, møder vi mode- og livsstilsbloggeren Frederikke Brasch, som fortæller, hvordan hun ofte holder i weekend i København. Når Frederikke Brasch holder weekend i København, kan hun nemlig godt lide at tage løbesko og løbetøj på, og tage toget til Dyrehaven i Klampenborg og løbe en lang tur i den smukke skov.

I en presset hverdag kan det være svært at finde tiden til at løbe en tur. Men når det endelig er weekend i København, kan det være lettere og mere overskueligt at finde tiden og energien til at løbe en tur enten i København eller uden for København, ligesom Frederikke Brasch. Hvis du vælger at løbe uden for København, og tage en togtur væk fra din weekend i København og ud til naturrige områder, vil din løbetur heller ikke blive distraheret af lyskryds og befærdede gader. Og du vil derimod kunne give den ekstra gas på lange strækninger enten i skove eller langs vandet.

Skal du holde weekend i København, og har du brug for nogle nye oplevelser i København eller uden for København? Med DSB kan du lynhurtigt få nye oplevelser i København ved at tage toget mellem seværdighederne i København. Hvis du er træt af at holde i weekend i København, og har brug for nogle oplevelser uden for København, kan du også nemt tage toget frem og tilbage til smukke naturområder uden for København, som uden tvivl skaber rammerne for den perfekte løbetur.
Hvis du er på udkig efter oplevelser i København eller udenfor København, men mangler et overblik over DSB’s trafikinformation, kan du blive klogere her:

WEEKEND I KØBENHAVN? FIND LØBESKOENE FREM!
I en stresset og presset hverdag i København, kan det for nogen være svært at finde tid og overskud til træning og motion. Hvorimod når det er weekend i København, kan det være nemmere at finde tiden til en løbetur eller tiden til styrketræning oppe i motionscenteret. Når det endelig er weekend i København, er det faktisk vigtigt at finde tiden til at motionere i sin weekend i København. Når du finder tiden til løb i din weekend i København, hjælper din løbetur dig med at få ugens stress og opgaver på afstand, og du vil under din løbetur i din weekend i København formå at koble af i din hjerne, hvilket vil give dig mere overskud og energi til resten af weekenden i København og til næste uges udfordringer, når din weekend i København er slut.

Er du på udkig efter nogen nye oplevelser i København? I denne video giver Lasse Skjønning Andersen dig nye idéer til oplevelser i København, hvis du skal holde weekend i København. Se videoen og her, og lær mere om de mange oplevelser i København, som du kan opleve når du holder weekend i København:

SVEDIGE OPLEVELSER I KØBENHAVN I DIN WEEKEND I KØBENHAVN
Skal du holde weekend i København og har du brug for nogle ideer til oplevelser i København? Hvad enten du besøger København eller har bopæl i København, så rummer København mange oplevelser. Hvis du er vild med løbeture, så anbefaler vi dig, at du tager dine løbesko med til din weekend i København. Hvis du vælger at tage løbeskoene med til din weekend i København, kan du få mange gode oplevelser i Købehavn. De gode oplevelser i København kan eksempelvis være en løbetur i Kongens Have eller en løbetur på Lange Linje Havn, hvor du kan lægge vejen forbi Kastellet og Amalienborg. Hvis du har brug for flere oplevelser i København, har du også rig mulighed for at løbe mellem de forskellige seværdigheder i København. Da seværdighederne i København ligger tæt på hinanden, er løbeafstanden ikke så stor, og du vil derfor hurtigere komme fra en oplevelse i København til en anden oplevelse i København samtidig med at få god motion og pulsen op.

FØLG DSB FÅ DE SOCIALE MEDIER:
——————————————–
Følg os på Facebook:

Følg os på Twitter:

Følg os på Instagram:

——————————————–

Kunne du lide denne video som omhandlede motion i din weekend i København samt oplevelser i København? Så vil du uden tvivl kunne lide denne playliste, som indeholder endnu flere videoer omhandlende weekend i København og forskellige oplevelser i København:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here