Se vores film fra Robinson Club Maldives, Maldiverne og bliv inspireret. Bestil din rejse hos TUI på Al service, træningslektioner og underholdning foregår på tysk.

På Robinson Club kan du fordybe dig i din favoritsport i grupper og på egen hånd, eller benytte chancen til at prøve en ny via de mange prøve-aktiviteter. Servicepersonale og instruktører er veluddannede inden for deres områder. Med konceptet WellFood og WellFit skaber Robinson en balance mellem mad og træning.

Swim-up og strandbar
I den store pool kan du svømme op til baren og få noget koldt at drikke. Om aftenen mødes de fleste i Sundowner-baren, her får du både sand mellem tæerne og underholdning. Ønsker I en special aften sammen, kan I bestille bord i gourmetrestauranten Das Edel.

Personlig træning og afslapning
Foruden gym og personlig træning arrangeres også sjove aktiviteter, I kan for eksempel udfordre hinanden i en tenniskamp direkte på stranden. I den udendørs pavillion med udsigt mod havet, afholdes forskellige yoga- og træningslektioner. Ønsker du en luksuriøs afslapning, kan du bestille skønhedsbehandlinger og massage i hotellets spa.

Vandsport
Her er et dykkercenter, der tilbyder både udlejning af udstyr og forskellige kurser. Desuden er der stand up-padling og kitesurfing. Og hvis du glemmer snorklen derhjemme er det ikke noget problem – Robinson Club Maldives tilbyder både udstyr og snorkelkurser uden beregning.

Grundpris: Værelse efter valgt type. Helpension.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here