Nyhetsmorgon i TV4 från 2015-12-12: Nyhetsmorgonkollegan Peter Jihde har haft sin diabetes i tre år. Han har fått otaliga mail av föräldrar vars barn struntar i sprutorna på grund av skam. Nu har Jihde fått nog!

Nyhetsmorgon är TV4:s morgonprogram som funnits i rutan sedan 1992. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare är bland andra Peter Jihde, Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Jessica Almenäs. Se hela avsnitt och klipp från Nyhetsmorgon på TV4 Play:

Prenumerera på Nyhetsmorgons YouTube-kanal:
Nyhetsmorgon på Facebook:
Nyhetsmorgon på Twitter:
Nyhetsmorgon på Instagram:

Nyhetsmorgon is a Swedish daily morning news and talk show on TV4.

7 COMMENTS

  1. Tyvärr glömmer man en viktig påverkan i samband med Diabetes oavsedd om det handlar om Typ I eller Typ II, Det handlar om den biomekaniska rörelsen vid Diabetiska Fot Symptom som måste regelbunden kontrolleras för att förhindra friktion i skelettets leder. Kontrollen bör utföras i första hand av en medicinsk utbildad Fotvårdare eller Diabetes-sköterskan. Vid behov fråga mig så att du får rätt hjälp med Fötterna och slippa oönskad skadeinverkan. U.Hoffmann, Ortoped ingenjör, C P O.s

  2. Själv jag har på siståne druckit inte tre kannor utan 6 kannor på en liter, jag är alltid ostadig eller vinglig, just nu fick jag gå upp för att äta för jag var hungrig, mitt sötsug har toppat helt, jag är trött hela tiden och vill bara sova och har inte lust att göra någonting, jag kissar varje timme, jag blir trött och förbannad för ingenting, stressad, när jag äter så känner jag mig bättre en stund, sen så börjar eländet igen, det är som en ond cirkel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here