(Sendt d. 29. januar 2017) Medvirkende: Lea Korsgaard (chefredaktør, Zetland), Anne Mette Svane (chefredaktør, Politiken), Naja Nielsen (nyhedschef, DR) samt Karen Bro (chefredaktør, Ekstra Bladet).
Lea Korsgaard stoler mere på fake forskning og korrupte myndigheder, end lidende menneskers egne udsagn og oplevelser samt uvildig forskning. Mere om dette senere. Zetlands uktritiske artikel som går de købte myndigheders og medicinalbranchens manipulerede forsknings ærinde:
• Piger strømmer væk fra kræftvaccine. Misinformationen vandt, og det kan blive fatalt | h

Selvom Lea Korsgaard med hendes egne øjne kan se, med hendes egne ører høre samt møde levende piger i kød og blod der er blevet skadet direkte efter at have fået administreret HPV-vaccinen (for slet ikke at tale om de skader der potentielt først kommer efter mange år og bliver endnu sværere at kæde sammen med vaccinen) så vejer det kognitive dissonance som medicinalbranchens talerør; myndigheder hjernevasker hende med højere, end hendes egen oplevelse, som hun har valgt at tilsidesætte. Stakkels menneske samt stakkels mennesker der tager hendes forskruede, falske fantasiverden seriøst.
• HPV-rapport kaldes uacceptabelt, ringe videnskabeligt håndværk
• Førende forsker: Forsøg med HPV-vaccinen skjuler alvorlige bivirkninger
• Ekspert anklager styrelse for at vildlede om HPV-vaccine
• Firma bag HPV-vaccine underdrev omfang af alvorlig lidelse
• Etisk nævn ser på HPV-kampagne betalt af industrien

Artikler som dokumenterer hvordan danske myndigheder, foreninger samt autoritetspersoner som læger er købt samt er i direkte interessekonflikt med medicinalindustrien, kan findes i videobeskrivelsen under videoen her:

Sammenklippet video som viser det videnskabelige forskning omkring HPV-vaccinen, der ikke tages seriøst af myndigheder, fordi det ikke passer ind i deres agenda:

Danske myndigheder tilsidesætter ofte forskning til fordel for forudbestemte agendaer (se videoer samt artikler i videobeskrivelserne):
• Hvad indebærer brugen af begrebet livsstilssygdomme
• Krav om effektiviseringer fører til unødvendige operationer, så hospitaler kan få “penge i kassen”
• Overbehandling af dødeligt syge tager ressourcer fra andre og ødelægger livskvaliteten – 2 indslag
• Fokus på overbehandling af forstadier til kræft, der aldrig ville udvikle sig til sygdom
• Overbehandling af prostatakræft (til glæde for hospitaler og medico-industrien, ikke patienter)
• Sundhedstjek af mænd med kort uddannelse (medicinalbranchens fup for at kunne øge indtjeningen)
• Sandheden bag screeningsprogrammet for brystkræfts reelle effektivitet (som har været kendt i 16 år)

Andre aspekter som udstiller det myndighederne påstår som værende kritisable vedr. HPV-vaccinen:
• Dansk overlæge og ekspert: Ingen bevis for at HPV-vaccinen virker og Sundhedsstyrelsen & EMA ved det
• Cochrane-centeret: Det Europæiske Lægemiddelagenturs frifindelse af HPV-bivirkninger er partisk
• I udlandet ser man de samme bivirkninger af HPV-vaccinen som i Danmark – DR2 Morgen
• Debat om HPV-vaccinens bivirkninger: upartisk læge vs. interessekonflikt-præget læge fra SSI

Videnskabelige artikler samt circumstantial evidence (indicier) der viser den anden side af HPV-vaccinens sikkerhed, gyldighed, pålidelighed og effekt, findes i videobeskrivelsen under disse videoer:
• Dansk overlæge og ekspert: Ingen bevis for at HPV-vaccinen virker og Sundhedsstyrelsen & EMA ved det
• Ramte af bivirkninger fra HPV-vaccinen går sammen – TV2 Fyn

Informationer som dokumenterer hvordan medicinalbranchen har korrumperet sundhedsvæsnet, kan findes i videobeskrivelser under disse videoer:
• Medicinalfirmaerne bruger mafia-metoder – 2 indslag i TV-Avisen
• 18 ud af 20 hospitalsdirektører vil have politikerne til at tage stilling til dyre medicinindkøb

Kritik af aluminium i vacciner (som en af HPV-vaccinerne indeholder) findes i videobeskrivelsen under denne video:
• Aluminium fra vacciner er impliceret i udviklingen af autoimmune sygdomme – Aluminium-alderen

19 COMMENTS

 1. Gad vide om Lea Korsgaard ved, at Gardasil ikke er undersøgt for mulig kræftfremkaldende virkning?.
  Både Gardasil og Cervarix indeholder aluminium.
  Aluminium er under stærk mistanke for at kunne medvirke til udvikling af brystkræft.

 2. Zetland er et propagandamedie, som udgiver sig for at gå fornuften og rationalitetens vej.
  De snakker om fakta og dokumenteret infomation, men al "faktaen" og informationerne kommer fra Eliten og dens kontrollerede Bigpharma og massemedier.

  Zetland bejler til de mest indoktrinerede danskere for hvem penge, karriere og politisk korrekte holdninger er den nye gud der tilbedes.

  De er i virkeligheden hjernevaskede zombieslaver, som blot tjener som laboratorierotter for Eliten.

  Eliten belønner så derefter den indoktrinerede dansker med et samfund konstrueret til at belønne zombieslave adfærd og en tilbedelse af penge og Scientivism religionen.

 3. En arrogant fremstilling og "mangel på respekt for mennesker" er meget udbredte hersketeknik når man slet ingen diskussion vil have. Men der er jo måske også en mulighed at mennesker der er optaget af vaccsinesikkerhed kan have så vel en veludviklet hjerne, som uddannelse og kunnskap? Eller hvad?

 4. Det påstås gang på gang, at de unge piger, som har vaccine-skade, lider af en funktionel lidelse.
  Desværre for de, muligt, HPV-skadede piger, besidder man ikke i det danske sundhedsvæsen opdateret viden om relevante biomarkører ved HPV-skade!
  Udenlandske læger / professorer med specifik viden om / interesse for vaccineskader finder derimod mange afvigende biomarkører ved undersøgelse af danske HPV-skadede piger.
  Derfor må jeg konkludere, at danske piger ikke er udredt grundigt i det danske sundhedsvæsen,…. muligvis også ud fra myten om, at det ”bare” er en funktionel lidelse.
  Nedenfor ses resume af journal af en dansk HPV-ramt pige, som anses for at lide af en funktionel lidelse efter en overfladisk undersøgelse. Den pågældende pige har / har haft meget alvorlige symptomer efter HPV-vaccine. Symptomerne er sammenlignelige med de symptomer, som står beskrevet i Gardasil produkt resume.
  Materialet er anonymiseret af hensyn til pigen og hendes familie.
  Summary: XX has been diagnosed with a chronic (cumulative) intoxication with copper.
  She is tested allergic (with the MELISA-test) towards Gardasil and also some separate ingredients in Gardasil.
  Blood tests indicate inflammatory and immunological reaction.
  Whole-blood mineral analysis parameters indicate variations as seen in patients intoxicated with copper (or other heavy metals).
  The blood test also shows:
  – Oxidative Stress (decreased level of Vitamin C, Vitamin D, Coenzyme Q10
  – Decreased level of Mitochondrial Activity / signs of mitochondrial function disorder.
  -Imbalance in different fatty acid (Heavy metal intoxication create lipid peroxidation).

  På godt dansk må man betegne ovenstående, som klare og dokumenterbare tegn på vaccine-skade.

 5. Er hun blevet rablende gal i hovedet. Ved ikke hvad forskere Lea Kærsgaard henviser til og at der ikke er evidens??????, kig uden for "Lille" Danmark der er masser af bevis. Til grin at sådan en klaphat får taletid og nærmest latterligøre de piger som ved at deres nuværende tilstand skyldes de klamme Vacciner. Min datter kommer aldrig til at få en eneste vaccination nogen sinde. Vi er en elektrokemisk organisme, så det giver god mening ikke at sprøjte kemikalier ind i kroppen på os og specielt vores børn som er ved at udvikle et immunforsvar.

 6. Fake forskning – er det når vaccineproducenten i sikkerhedstesten af vaccinen glemmer at give placebogruppen noget, der kun er placebo? Og som idømmes en milliardbøde for svindel og tilbageholdelse af bivirkningsdata? Det er der øjensynligt ikke nogen problemer i, kan jeg forstå….Virkeligheden er, at der i Statens udbudskontrakt for Cervarix står, at vaccinen skal vurderes således, at den ikke på bivirkningssiden kan komme til at så tvivl om det øvrige vaccinationsprogram. Det er ikke, hvor vidt der faktisk forekommer problematiske bivirkninger. Men sådan en handel, hvad enten vi taler om Merck/Gardasil eller GSK/Cervarix er jo ikke et lille greb i lommen. Så det kan ganske enkelt bedst betale sig at man ikke kan sandsynliggøre, at der er en sammenhæng mellem invaliderede patienter og vaccinen. Så længe man kan skræmme flertallet med, at de eller deres døtre for cancer uden vaccinen, er det faktisk slet ikke noget problem at trylle den patientgruppe væk med en funktionel lidelse. Vi taler om en vaccine, som de facto ikke er sikkerhedstestet på en måde, som kan yde noget som helst grundlag for den evidensbaserede forskning, som dens tilhængere messer, som om den kom til stede, blot de blev ved længe nok. Sagde Lea Korsgaard falsk objektivitet??

 7. Pigerne tilbydes at blive undersøgt gennem klinikkerne: EN INDGANG, som de hedder, men der er kun EN UDGANG, som leder lige til en psykiatrisk diagnose, nemlig de såkaldte funktionelle lidelser, som der ikke findes effektiv behandling for. Pigerne får en psykolog-samtale.. er det RESPEKT for et syge mennesker?

 8. Hvad er SANDSYNLIGGJORT? Hvis en pige bliver syg KORT TID EFTER vaccinationerne, så er der jo stor SANDSYNLIGHED for at det er vaccinen..

  Og hvad med halskræft pga. HPV, som mange mænd får.. hvorfor skal drenge ikke vaccineres? Så ville man måske få et andet syn på sagen, hvis DRENGE også blev syge.. De har jo ikke på samme måde som piger historien imod sig som hysteriske..

 9. Der er så meget gift i det lort. føj. De tror de er så kloge, men bare fordi man har en lang fin uddannelse og har lært noget uden ad, så er det ikke sikkert det man har lært er rigtigt…Videnskabelige undersøgelser, hvad er de være, hvis de er lavet med det formål at tjene penge.

 10. Spørgsmålet er om nogle af dem virkelige er så uvidende på området og om de blindt stoler på sundhedsvæsenet eller om de får at vide oppefra hvad de skal mene om denne sag?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here