Det tog over 30 år for personlig træner Nadja Christensen at blive glad for sin krop og slippe for et liv, der nærmest var styret af slankure og dertilhørende nederlag.

Hun følte sig fanget i en ond cirkel, der havde plaget hende siden hun var barn, hvor hun var ” en stor pige”, og hvor hun trøstespiste, når hun følte sig anderledes og forkert. Et mønster der blev ved med at forfølge hende.

Hendes overvægt var et ømtåleligt punkt og hendes manglende selvværd var en stor forhindring i de unge år, hvor hun fravalgte mange oplevelser, som ferie sydpå og strandture, for hun brød sig på ingen måde om at skulle vise sig i badetøj foran sine venner.

Nadja skammede sig fortsat som voksen og syntes, at det var pinligt at være så stor og at hun ikke var i stand til at styre sin kost, og når tallet på badevægten støt steg, styrtdykkede livsglæden og selvværdet.

Når hun ind imellem fik nok af det hele gik hun på slankekur og forsøgte sig med alt det, markedet for slankekure bød på. Hun prøvede bl.a.: Suppekur, Dukan, 5:2 kuren og porrekuren (spis kogt porre og drik kogevand fra porrene), De Danske Vægtvogtere, diætist, og kontrolvejninger hos læge.

Hun tabte sig ofte 5-7 kg. på de forskellige slankekure over længere perioder, men der kom ofte noget i vejen eller også blev det bare for meget med de stramme kostplaner og slankekure og faldt i med et brag.

Og så kom kiloene snigende tilbage, stille og roligt, og de tog venner med.

Det var noget af en udfordring at købe tøj. Fandt hun endelig et par bukser i en stor størrelse, kunne hun som regel ikke hive dem op over sine lår, og det blev ikke lettere efter to graviditeter.

Nadja fik fat i Fortius Fitness gratis minikursus Insider og fik en åbenbaring. Hun blev bevidst om sit mønster og forstod at det måtte brydes, og at hun behøvede hjælp, hvis hun skulle opnå det vægttab, som hun så brændende ønskede sig.

Derfor startede Nadja i forløb hos Fortius Fitness’ personlige træner Joan Lang. Det betød bl.a. at cardio-træningen blev skrottet. Det hele var fuldstændigt anderledes fra det, hun tidligere havde prøvet.

Livsstilen ændrede sig, og nu blev maden pludselig nydt med god samvittighed, lige meget om den stod på broccoli eller pizza.

Træningen blev et frirum. Det var ikke en pligt, men noget hun gjorde for sig selv, og det kunne i den grad mærkes på styrken, humøret og stoltheden.

Samtidig glædede hun sig over, at hun kunne få en sundere tilværelse uden at det skulle være på bekostning af familien. Hun kunne sagtens spise det samme som hendes mand og børn, og hun kunne træne, når børnene var lagt i seng.

Det kostede godt nok et træningsforløb og en ny garderobe, men det var en fornøjelse at vælge tøj, hun kunne lide frem for det, hun passede.

Derfor uddannede hun sig efterfølgende til personlig træner og arbejder i dag hos Fortius Fitness, hvor hun bruger sin historie til at hjælpe andre mennesker med at få deres ønskekrop, så hun kan gøre en forskel og lære de ting fra sig, som hun nu har lært:

At det faktisk er enkelt at ændre sin krop og sit liv, men at det kan være hamrende svært uden den rigtige hjælp og de rette værktøjer.

Læs mere om Fortius Fitness personlig træner Nadja Christensen på:

==========================

Fortius Fitness er grundlagt af to af Danmarks førende eksperter inden for personlig træning Kasper V. Christensen og Joan Lang.

Med enkle kostråd og progressiv styrketræning har de personlige trænere hos Fortius Fitness hjulpet mere end 20.000 klienter i DK alene til at få deres drømmekrop, opbygge muskler, tabe fedt og blive fri for smerter.

Fortius Fitness har flere afdelinger rundt omkring i landet, hvor du har mulighed for at træne sammen med din personlige træner uden at blive forstyrret af andre, så du kan undgå traditionelle fitnesscentre, hvis du ikke bryder dig om dem.

Du kan læse mere om Fortius Fitness, og hvad en personlig træner kan gøre for dig på:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here