Her er mine 5 favorit RYG ØVELSER!
1. Pull-ups 4 x 6-10 gentagelser
2. One arm dumbbell rows 4 x 20 gentagelser
3. Cable back row 4 x 10 gentagelser
4. Pendlay rows 4 x 10 gentagelser
5. Back hyperextensions (med vægtskive) 4 x 15 gentagelser

Hvis du har brug for hjælp til din træning, så kontakt mig gerne her:
www.sumanafit.dk

10 COMMENTS

  1. Fedt du kommer med videoer igen, Sumana og hvor du forklarer øvelserne i detaljer. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se en video, hvor du forklarer i form af nogle tips hvad til at gøre, når man er 17-18 år til træning. Jeg har selv trænet i 2 år og kender til næsten alle øvelser og det med kosten (macros etc.), men jeg hører ude på nettet at man når man er ung skal man bare bulke og glemme six packen og ikke tænke på at tage lidt på i fedt, men det er lidt svært, da jeg samtidig godt vil se "pæn" ud (hvis du forstår), så jeg vil jo samtidig gerne være klar til sommer med six pack og sådan, men når sgu aldrig rigtig at få pakket muskelmasse på. Det kunne være fedt at se:) keep up the good work

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here