Spørgsmål? Så tag lige et kig i beskrivlesen!! 🙂
===============================================
TØJ SHOP (Futtes Tøj):
Facebook:
Livestream (Twitch):
Twitter:
Instagram: SofusGranlund

Musik jeg bruger:

– Instrumental produced by Chuki
Youtube’s Lydbibliotek

Konsol Optager Hauppage HD PVR 2 Gaming Edition
PC Optager – Fraps
Redigeringsprogram – Sony Vegas Pro 12
Lydoptager: Sony Vegas Pro 12
Billede Redigering (Thumbnails, Banner og osv.) – Photoshop CS6

Partnerskab:
VISO (BroadbandTV)

Hay stole til gode priser

11 COMMENTS

  1. Futte du er for sej. Jeg skal også på kur, og jeg er blivet mobbet med at jeg er lidt tyk i det. Men når jeg ser dine videoer bliver jeg glad siger til mig selv jeg er fin nok som jeg er og det er der ingen der skal bestemme. Du er for sej ser meget op til dig du må have det godt (elsker dine videoer). 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here