Det kan virke banalt og lysende klart for nogle, at man skal have bestemte redskaber i sit køkken, men det er vigtigt og mange vil opleve at de får større glæde ved at befinde jeg i køkkenet og tilberede maden. Og det er en stor sejr for sundheden.

Uanset om dit mål er vægttab eller vægtøgning, har det stor indvirkning på resultatet, at du har sunde alternativer til dagens måltider frem for at købe færdigretter.
Gode køkkenredskaber gør det sjovere at lave mad og nemmere at have mad med på farten, i skole eller på arbejde og dermed lettere at styre dit kalorie-indtag. Det er lettere at overholde din kostplan og undgå at snacke. Det betyder samtidig at du undgår alle tilsætningsstofferne, salt mv. fra færdiglavede retter og istedet kan sørge for gode råvarer og kender indholdet.

Når du skal styre dit kalorieindtag er en køkkenvægt til afmåling af fødevare essentielt. På den måde kan du styre dit indtag af kalorier.
Andre vigtige køkkenredskaber er gryder, pander, spækbrader og knive i forskellige størrelser, så du kan vælge udstyr, som passer til retten.
I forhold til smoothies og supper, er en blender fantastisk og kan hjælpe dig med at indtage en kost med større variation til glæde for både motivation og sundhed.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here