Bedste afslappende instrumentalmusik, søvn, dyb meditation og afslapning, komfort og Domir to børn, graviditet, afslappende for børn at arbejde, koncentrere sig og huske, desuden den bedste klassiske musik studie to eller læser Zen og musik Ny-Age og lyde fra naturen (såsom regn, bølger eller lyd vand spa).
Vores soveværelse musikvideoer har været specielt parat til at hjælpe slappe af i kroppen og sindet og Perfectamente betalt for voksne, børn og babyer, der har brug for en rolig og fredelig musik forene to help dem at bekæmpe søvn eller søvnløshed. I den forstand kan det ses som en form for meditation eller hypnose søvn drøm allowsa os to opnå helbredende fordele ved søvn.

Musik vores musikvideoer sovende beroligende naturlyde af to plantet i dyb, fredelig søvn. Fyld dit sind med vores smukke instrumental musik til at sove og få en tilstand af total afslapning af krop og sjæl. Deltag instrumentlyde at vibrere Gør din hjernebølger alfa, beta og zeta.
Vores soveværelse musikvideoer omfatter musik for børn, til børn, graviditet og barn i livmoderen. Mange af dem er baseret på tilpasninger af berømte værker ved at slække klassisk musik af alle tid.

Skift til musikken og to skinner vil hjælpe dig med at berolige sindet og følelser og sætte ubetinget kærlighed, musik til at balancere og harmonisere dine energicentre, samt noter og bløde, varme vibrationer kan annullere mentale blokeringer, følelsesmæssig og fysisk helbredelse og bidrage til aktivering energi og ubetingede kærlighed, som inspirerede os til meditation og selvværd og forholdet til vores indre selv (vores guddommelige gnist)
En samling af den bedste musik, Li klaver, violin, medvirkende til at slappe af dit sind og slappe af efter en travl dag ferie med vores sætliste og afslappende musik, der tilbydes af denne kanal. Søvn og hvile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here