Glædelig valentinsdag!
Her er en lille hygge video, hvor jeg lægger makeup, imens jeg snakker lidt om min nye livsstil. Jeg er igang med et meget hårdt 2 månedersforløb, med træningsplan og kostplan lavet af Simone Duus. Skriv endelig hvis i har nogle spørgsmål omkring min træning!

Giveaway:

Personlig træner:

D E T S N A K K E R J E G O M ⋆
Fra før til nu (kost, vægt og resultater) 00:43
Kost (min kost, erfaring) 02:12
Tid til at træne (hvad med alt andet?) 03:00
Min kostplan og træningsplan (mit mål) 04:32
Hård træning (pres dig selv) 05:16
Føle sig tilpas i fitness (træningstøj) 05:39
Jeg har klaustrofobi 07:07
Viljen til at blive ved 07:36
Efter min træningsperiode 09:12

P R O D U K T E R ⋆
Revlon Colorstay Dry Skin Foundation
bareMinerals Stroke of Light Concealer
MAC Prep+Prime Transparant Finishing Powder
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
Too Faced Chocolate Bar Palette
⋆ Milk Chocolate
⋆ Triple Fudge
⋆ Creme Brulee
Kylie Cosmetics Creme Shadow Camo
Lancôme Eyekhol Noir
L’oreal Telescopic Mascara
DUFF Lashes 3D Premium Faux Mink
Make Up For Ever Pro Bronze Fusion
H&M Blusher Bronze
Bobbi Brown Shimmer Brick Apricot
NYX Liquid Suede Vintage

► F Ø L G M I G
BLOG ⋆
FACEBOOK ⋆
INSTAGRAM ⋆
SNAPCHAT ⋆ katrineregnbue

xoxo Katrine Regnbue

12 COMMENTS

  1. Elsker seriøst dine videoer, det er vildt dejligt du er så "down to earth", og så har du bare den bedste redigering. Derfor vil jeg gerne spørge dig om hvilket redigerings program du bruger til fx at sætte cirkler og sådan noget? ❤❤❤

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here