Veldig mange lurer på om det er mulig å gå ned i fettprosent og samtidig bygge muskler. Svaret er komplisert, men fullflex ser litt nærmere på spørsmålet:)

Er det temaer eller spørsmål dere ønsker at vi tar opp, skriv i kommentarfeltet eller send oss en mail på post@fullflex.no

Sosiale medier
Instagram: @fullflex.no
Facebook:
Snapchat(Seb): iamodi
Snapchat(truls): trulsermeg

Musikk:

6 COMMENTS

  1. Har sett denne videoene mange ganger nå, siden jeg er på cut.
    Jeg starta 17. Mars og veide 84,4 kg, den første uke gikk jeg ned nesten 2 kg i vann.
    Nå veier jeg 77,8 kg, ser jeg har mista en del fett. Men vil miste mer fett men samtidig bevare muskelmassen. (Jeg har kanskje gått ned litt fort å mistet litt mer muskelmasse enn ønsket, og vil gjerne bygge litt også)
    (Jeg har trent i litt over 1,5 år, fyller 16 i juni, har 112,5 i benk, 130 squats og 150 i mark) men her om dagen klarte jeg ikke lenger maxen min i benk. Så merker jeg har blitt ørlite grann svakere

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here