Lurer du på hva en kostplan er? Her gir jeg en kort forklaring på dette.

Trykk på “abonner” knappen:) Da får du beskjed neste gang jeg legger ut en video!

Følg meg på facebook:

Har du spørsmål om trening eller kosthold? Send det gjerne inn til meg på sporpten@gmail.com eller legge det igjen i kommentarfeltet under videoen.

2 COMMENTS

  1. Hei!

    Lurer på om du kan lage en video om hvor ofte man bør trene hvilken muskelgruppe, hvilken muskelgrupper man bør trene likt, og hvor mange øvelser man bør ha pr. trening pr. muskelgruppe! 🙂 

  2. Når jeg fulgte en kostplan her på nyåret, så fungerte den bra. Rakk igrunn aldri å bli sulten, men ble litt stress med å måtte spise så ofte. Gikk ned ca 1 kilo i uka de 12 ukene jeg fulgte den. Bare tenkte over en ting du ikke nevnte og det var en spisedag, altså spis hva du vil, men ikke så mye du vil selvfølgelig. Dette for å få i gang forbrenninga igjen. Han PT'n som satte opp planen forklarte at forbrenninga vil gå gradvis ned utover uke med en sånn plan og at det da var lønnsomt med spisedag for å kickstarte forbrenninga igjen. Den planen fungerte bra for meg og da hadde jeg en dag i uka jeg kunne se frem til og ble aldri lei av å følge denne planen. Beklager langt innlegg her. 🙂 Ser fram til neste video…!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here