www.sund-livsstil.dk – Weekenden d. 6.-8. marts er der Sund Livsstil messe i Scandinavian Congress center i Aarhus.
Der vil være mulighed for at opleve forskellige behandlingsformer, opleve smagsprøver og alt muligt andet spændende.
Køb billetter i forsalg her.

Man kan på messen opleve 90 spændende udstillere som præsenterer det de brænder for, det de ved noget om. De holder også foredrag, der er 33 foredrag under messen og når gæsterne først er inde på messen, så er det gratis at komme på foredrag. De forskellige udstillere de har alt med de har med at gøre, det er diverse behandlinger, terapi og velvære.

Det er selvfølgelige hovedsagelig udstillere fra Aarhus og midt-Jylland. Vi har også udstillere der har kosttilskud, vitaminer og mineraler og her har vi også 3 udstillere fra Jylland. De præsenterer jo deres produkter og det de ved noget om. Så har vi også udstillere der har med fødevarer at gøre. Der er nogle udstillere med raw food, hvilket er meget oppe i tiden. Økologisk landbrug syd for Aarhus som har valgt at være med på messen og præsentere deres økologiske fødevarer over for de mange gæster der kommer på messen.

En af de udstillere der kommer på messen i Aarhus er “It works!” som er et nyt produkt på det danske marked. It Works er er produkt der tilføjer os mere energi i hverdagen uden at vi faktisk tager noget ind. Der findes produkter til ansigt, produkter der strammer op og toner kroppen, creme der tager poser væk under øjnene og så har de med på messen en body wrap, der er bestseller lige nu. En hurtig løsning der virker.
Body wrap kan man sætte på sine arme, sine ben, sin mave, alt efter hvad man ønsker og så trækker den dine affaldsstoffer ud af kroppen og dermed giver et opstrammende resultat. En hjælp til at blive mere trimmet og opstrammet, virker for både mænd og kvinder. Det tager kun 45 min. som udgangspunkt for at få kroppen udrenset. Der bruges kun naturprodukter i Body wrap som også har en god effekt på psoriasis, eksem og så videre, og kan være med til at hele ar.
På messen i Aarhus er der specielle messepriser.

På Facebook kan man tilmelde sig til Sund Livsstils nyhedsbrev direkte og det samme gælder hjemmesiden. Via nyhedsbrevet modtager man nyheder og informationer om det arrangørerne synes at er spændende og på Facebook siden vil de der har liked siden modtage information fra udstillerne, som poster det de synes at er informativt og spændende. Så klik dig til en sjov og informerende viden der kan gøre dit liv sundere og endnu sjovere.
Klik her for at registrere og følge med.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here