OPEN MEEEE
_____________________________
Andre steder du kan finne meg:
Vlogkanal:
Blogg: juliiaolsen.blogg.no
Instagram: Julia_Olsen
Twitter: @Juliiaolsen
Kik: JuliaOlsen
Tumblr: julia-olsen.tumblr.com
_____________________________

15 COMMENTS

  1. Jeg vet akkuratt hvordan du har det, jeg har også diabetes. jeg har hatt det siden jeg var 3 år og nå er jeg 14, så har snart hatt det i 12 år. jeg har også pumpe, det fikk jeg etter at jeg hadde hatt diabetes i 1 og et halvt år:) kjenner meg igjen i mye du snakker om i denne vidioen:)

  2. Etter jeg ble kjent med deg har jeg sett på diabetes på en helt annen måte, fikk ett lite innblikk når du sov her og ja. Uten deg hadde jeg fortsatt kalt det for sukkersyke og ikke anet noen ting om det! tanx to you julia <3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here