FØLG MED PÅ KANALEN:

HVEM ER JEG?

KONTAKT:

INSTAGRAM:
► h_braendgaard

SNAPCHAT:
► hbraendgaard

#VLOGDK

LinkedIn

Google+

Musik:

1 COMMENT

  1. God vlog som altid. Kan godt lide den nye grafik også. 🙂
    Fandme frisk at træne sig op til sådan et løb på så kort tid, haha.

    Som jeg skrev ved sidste video, går jeg og tænker på at starte produktionsselskab efter at have freelancet et par år. I den forbindelse har du inspireret mig til måske selv at vlogge hele opstarten og min hverdag imens, så andre kan få glæde af at mine spørgsmål og bekymringer, bliver til løsninger og noget konkret bliver sat igang. Men jeg er bange for at der nogle dage ikke vil være nok indhold til at det bliver spændende. Men på samme tid tænker jeg, at det kan gøre at jeg tvinger mig selv til at få tingene gjort, når jeg ved at jeg har nogle der følger med. Hvad tænker du om det?

    Vh Nicolaj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here