Jeg lavede mit eget system og afskar mig ikke fra noget kostmæssig. Jeg arbejde med min psyke og samlet har det gjort at det er holdbart i dag og føles naturligt at holde det. De skridt jeg tog har jeg lavet i et 21 dages program der skridt for skridt kan føre dig til den vægt og mængde af sundhed du ønsker. I det tempo der passer dig.

Se mere på www.heidilarsen.dk

3 COMMENTS

  1. Der noget der hedder højt og lavt stof skifte, jeg taber mig f. Eks 20 til 30 henaf mod sommeren… Tager dem på igen henaf mod vinteren… Og jeg spiser som et svin året rundt, og træner ikke ☺ men det er jo ikke alle der kan det, det jeg siger er at stofskifte kan begrænse en ☺

  2. Fedt !!! tabte mig 16 kilo på 5 mdr, via thaiboksning.. og du er sku en køn en, og keep on that feeling the way you do. fedt og se mennesker der gør noget. istedet for og sidde stille, positivtet frem for alt og og så kommer der alt godt igen 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here