I dokumentarfilm #1 , møder vi atleterne i starten af deres diæt. Høre om baggrunden for konkurrencen. Henning Kristensens vision med DNFF og hvorfor han vil skabe en dopingfri fitness/bodybuilding konkurrence. Køb billet på

“we got all you need to get in to the shape of you life, all natural”

Vil du gerne have det bedre med dig selv? og har du svært ved at opnå din drømme fysik, og har du mistet respekten for den lokale fitness instruktør, så tjek

12 COMMENTS

  1. 4:30 Hold kæft det er tydeligt at han er på en masse hormoner på det der billede XD

    Hvis han var naturlig havde han været halvt så stor med den fedt procent og hans muskler flade som et bræt.

  2. Naturlig fitness og bodybuilding stinker. Så kan alle jo ikke være med. Som naturlig er det din genetik der betyder alt. Har du dårlig genetik bliver du mobbet/drillet med det, ja det blev jeg faktisk fordi jeg vidste så meget om træning men ikke lignede noget særligt efter de andre i min gymnasie klasses mening.

  3. pas på med at sige steoride brugere er kæmpe store og pumpet, det kommer jo an på hvad man fylder sig med. man kan ligeså godt være lille og superhakket og kun brugt clenbuterol… i usa er naturlig bodybuilding = at man kun tar halvdelen af de doser, som de bruger i olympia klassen.

  4. Hey rigtig fed film 🙂
    Hvis i kunne lide filmen, så tror jeg lige min vlog er noget for jer. På min vlog kan du følge min udvikling fra tynd til (forhåbentligt) lidt større 🙂 Der vil være gennemgang af træning og hvordan man sammensætter sin kost. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here