↓ DER STÅR TING HERUNDER, DER KAN VÆRE VIGTIGT! ↓

Subscribe Idag ►

Facebook ►
Livestreams ►
Tøj ►
Gæster ► (Ingen)

Musik ►
NoCopyRightsounds –
M.I.L.O –

Tilladelse ►

39 COMMENTS

  1. jeg er enig med dig at alle der gå ind på andre streames se han streamer det pisser mig fulde kommen af. nu er jeg også modorater ind på min vens streams og der tit nogle se jeg streamer eller han streamer dem baner jeg uden varsel 

  2. Tro mig fizk… Jeg syndes selv at slow er en kedelig streamer ( no hate ) og først når du streamer, går jeg aldrig ud af den stream. men jeg vil også bare sige at du gør et godt stykke arbejde og jeg ønsker bare at du køde vidre med dit gode arbejde

  3. Du burde lave en video hvor du fortæller alle regler du kan komme i tanke om hvordan man opføre sig på livesteams også kan du bare sætte et link ind under regler på twitch så man kommer direkte til videoen og se alle reglerne.

  4. JEG synes at dine meninger omkring din stream osv ikke er helt legit. Det kan godt være at du siger de burde have fornuft til at lade vær med at dele slows stream når du streamer, hvilke jeg vil give dig helt ret i, men så snart der ikke er nogle regler så kan folk ikke vide hvad for nogle regler du har. lad os nu sige at der er kommet en ny, på de knap 10 år som ser din stream, så ser han så at slow streamer, men han kender slet ikke til det community der er på fx youtube eller twitch eller bare det community i det hele taget. Han er ny, og hvis man nu fx skal lave en regel, så er det et meget godt eksempel at sige: "Hvad nu hvis alle var 10 år og ikke vidste noget om videoer, streams osv.." så vidste de jo slet ikke dine regler for hvordan man skal opfører sig, for de har ingen steder at læse det eller hører det, og inden de får det at vide, så er det allerede forsent, fordi både dig og slow har bannet personen. Du kan sagtens have dine regler til at stå under streamen, for det påvirker slet ikke dit gameplay eller lign. Regler er der for at blive overholdt, men når der slet ikke er nogle regler, så bryder de dem vel egentlig heller ikke? hvis de ikke ved hvad dine regler går ud på? så er det jo surt show for dem, men de havde måske ingen chance for at vide dine "Regler" some egentlig slet ikke er regler for det står ikke noget sted. lad mig komme med et eksempel: "Hvis en gut laver en form for stof/drug altså forbundet med kokain osv. og hvis der så ikke står noget om det stof som gutten har lavet, så er det faktisk lovligt, for det står slet ikke nogle steder" Det er self din stream og det er dig der bestemmer over den og det respekterer jeg, jeg vil bare gerne have en mulighed for at få dig til at måske tænke over at få nogle regler til at stå under din stream. jeg vil give dig et råd: "Tænk den tanke at hvad nu hvis alle var 10 år og lige er startet på at bruge en computer" Så kunne det jo være at der kommer nogle regler nede i bunden af streamen, så de har en chance for at læse dem. Hvis der står regler nede i bunden, så er der intet at en skulle have sagt, for han kunne bare have læst reglerne. BASTA! men sådan er det jo ikke ved dig, for det gik først op for mig for nylig det der med at de stjæler dine seere. Jeg kan sagtens se idéen med det, jeg har bare ikke været så aktiv her på youtube og twitch, når det gælder om danske videoer. Jeg vil bare lige give dig den her forklaring på MIN synsvinkel på det, og det er self helt op til dig selv om du har lyst til at tage det til dig eller lade vær. Det her er slet ikke hate, jeg følte bare lige at jeg skulle af med noget. Man er jo ikke allesammen ens! – Men uanset hvad fizk, du laver nogle totalt fede videoer, jeg var bare ikke lige enig med dig på det her punkt hvad angår regler osv 🙂 fortsat god dag!

    og btw, du må gerne give mig en form for svar (Hvis du selvfølgelig har lyst) så jeg også kan få dine tanker om det 🙂 men som sagt, fortsat god dag!

  5. Det der med lynet er ikke helt forkert. Lydens hastighed ligger på omkring 300 meter i sekundet, så hvis du tæller at der fx går 3 sekunder, så er den ca 900 meter væk 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here