Pia og Niels Pedersen var frustrerede. I månedsvis havde trænet 5-6 gange træning om ugen + 1 times powerwalk for at komme i form til sommerferien, men der skete intet.

De havde ellers gjort sig stor umage, i såvel fitnesscentret som derhjemme, og for at lære alt hvad de kunne om kost og træning, læste de en masse om emnet. De syntes efterhånden, at det var en jungle med alle de forskellige kost- og træningsråd og efter at have benyttet en kendt træners metoder til punkt og prikke kun for at ende med at stå energiforladte tilbage og have mistet både styrke og muskelmasse under forløbet, begyndte de at miste håbet.

De var ikke kommet nærmere deres mål og de havde fået nok af at eksperimentere.

Pia satte sig til tasterne for at gøre et sidste forsøg og fandt Kasper, der så snart de trådte ind af døren satte træningsfrekvensen ned til 3 gange per uge a 45-60 min., erstattede den tidligere træning med progressiv styrketræning og gav Pia og Niels en fleksibel strategi for deres kost. Det var slut med de faste og ensformige måltider som havde drænet dem for energi i deres tidligere forløb. I stedet fik de mulighed for frie måltider, hvor de kunne spise, det de havde lyst til og i de mængder de ville, så de kunne få en normal hverdag.

Pia og Niels trænede sammen og det betød, at de kunne støtte og hjælpe hinanden under forløbet.

Den progressive styrketræning , kombineret med kostprincipper der var lette at holde, gav hurtige resultater, selvom ikke var ude af form fra start. For dem handlede det om det sidste genstridige fedt, der stillede sig i vejen for resultaterne, så det kom bag på dem, hvor hurtigt det gik.

Efter bare 4 uger kunne Pia og Niels glæde sig over disse resultater:

Niels havde tabt hele 6 kg fedt og tillagt dig 2 kg muskelmasse. Taljen blev reduceret med 7 cm og hans styrke var i perioden blevet øget med 100%.

Pias talje var svundet med 5 cm og hendes styrke var vokset med 100 %. Hendes muskelmasse var øget med 1 kg og hun havde tabt 3 kg fedt.

Familien kunne nu drage glade på sommerferie og Pia sendte under ferien en glad besked til Kasper:

“Her i det dejlige sommervejr, er jeg en omvandrende reklamesøjle for Fortius Fitness. Hold da op, hvor får jeg mange kommentarer på min trænede krop. Sjovt nok er det første folk siger, du træner meget og er fanatiker omkring kosten, og der er det jo fedt, at sige, nej, jeg træner bare på den rigtige måde med den rigtige kost.”

Du kan læse mere om Kasper og se flere kropsforvandlinger her:

==========================

Fortius Fitness er stiftet af to af Københavns førende trænere, Joan Lang og Kasper V. Christensen, der begge har mere 20 års erfaring med at træne andre. Deres klienter består af såvel nybegyndere, amatører som andre professionelle. Fortius Fitness’ koncept er enkle og effektive strategier, der får deres klienter i en imponerende form i løbet af uger eller få måneder.

==========================

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here